Главная
Ru Md 

Publicity1 Publicity1

Cele mai bune proiecte:

Best work image
235 m.p. C52
Proiectare: 799 €
Construcţie: 49350 €

Best work image
302 m.p. E5
Proiectare: 906 €
Construcţie: 63420 €

Best work image
153 m.p. B66
Proiectare: 581.4 €
Construcţie: 38250 €

Best work image
177 m.p. B75
Proiectare: 654.9 €
Construcţie: 44250 €

Proectarea arhitecturala


In acest capitol al saitului nostrum va oferim produsl nostru de baza – servicii de proectare arhitecturala.
Problema principala al arhitectorului – este gasirea solutiilor optimale in planificarea dimensiunilor a viitoarei constructii intr-un mod , care permite ca tóate cerintele clientului sa fie executate intr.-o stricta conformitate cu normativele existente, micsorind in acelas timp cheltuielile legate de constructie, pastrind in acelas timp atractivitatea arhitecturala.

Realizam urmatoarele tipuri de lucrari de proectare:

- proectarea vilelor;
- proectarea cladirilor cu putine nivele;
- proectarea cladirilor cu multe nivele;
- proectarea obiectelor publice;
- proectarea constructilor adiacente si a mansardelor;
- proectarea complexelor complexelor sociale si de agrement;
- proectarea complexelor locative;
- proectarea cladirilor administrative si de birouri;
- proectarea complexelor de srvicii de autodeservire, auto spalatorii si parcari;
- proectarea al altor obiecte du destinatie industriala si civica.

Compartimentele de baza a proiectului:

Plan general (PG)- Amplasare si implantarea cladirii pe teren, amplasarea infrastructurii, acceselor la cladire. Solutionarea canalizarii precipitatiilor de pe teren si a volumului a lucrarilor de excavare.

Compartimentul arhitectural (SA)-  este un complect de documentatie de proect, care ofera informatie la proectarea cladirii etaj dupa etaj, a fasadelor ei, a deciziilor de finisare si coloristice in conformitate cu cerintele economice, functionale, ingeneresti, antiincendiare, sanitaro-epidemiologice, ecologice, arhitectural-estetice si altele.

Compartimentul constructiv (R)- calculul carcasei cladirii sau a constructiei, selectionarea materialelor pentru constructiile portante in scopul optimizarii si minimizarii cheltuelilor financiare pastrind in acelas timp calitatea. La crearea carcasei cladirii sau a contructiei se ia in consideratie factorii tipici pentru terenul dat: presenta seismicitatii, zona climatica, zona vinturilor, si situatia inginerico-geologica a terenului.

Asigurarea inginereasca- calculul necesitatilor in alimentare acu apa calda si rece, gaz natural, aflux de aer curat, canalizare, alimentare in electicitate si altele; pe baza solutionarii de volum si planificare, eliberat de arhitector in conformitate cu cerintele economice, functionale, ingeneresti, antiincendiare, sanitaro-epidemiologice, ecologice si arhitectural-estetice fata de obiect. Proectarea sistemelor ingeneresti: incalzire, ventilatie, alimentare cu apa, canalizare, alimentare cu energie electrica, asigurarea retelelor cu intensitate eléctrica joasa: telefonizare, signalizatie de securitate si incendiara, televiziune si altele, selectionarea utilajului corespunzator.


* Pentru obiectele de dimensiuni importante si pentru cladirile in reconstructive volumul proectului de executie se mareste in mod considerabil.

Publicity1 Publicity1

Cele mai bune proiecte:

Best work image
275 m.p. D30
Proiectare: 880 €
Construcţie: 46750 €

Best work image
229 m.p. C68
Proiectare: 778.6 €
Construcţie: 48090 €

Best work image
177 m.p. B65
Proiectare: 654.9 €
Construcţie: 38940 €

Best work image
240 m.p. C53
Proiectare: 816 €
Construcţie: 50400 €