Главная
Ru Md 

Publicity1 Publicity1

Cele mai bune proiecte:

Best work image
215 m.p. C61
Proiectare: 752.5 €
Construcţie: 40850 €

Best work image
140 m.p. A33
Proiectare: 588 €
Construcţie: 30800 €

Best work image
231 m.p. C23
Proiectare: 785.4 €
Construcţie: 43890 €

Best work image
211 m.p. C58
Proiectare: 738.5 €
Construcţie: 40090 €

Proectarea arhitecturala


In acest capitol al saitului nostrum va oferim produsl nostru de baza – servicii de proectare arhitecturala.
Problema principala al arhitectorului – este gasirea solutiilor optimale in planificarea dimensiunilor a viitoarei constructii intr-un mod , care permite ca tóate cerintele clientului sa fie executate intr.-o stricta conformitate cu normativele existente, micsorind in acelas timp cheltuielile legate de constructie, pastrind in acelas timp atractivitatea arhitecturala.

Realizam urmatoarele tipuri de lucrari de proectare:

- proectarea vilelor;
- proectarea cladirilor cu putine nivele;
- proectarea cladirilor cu multe nivele;
- proectarea obiectelor publice;
- proectarea constructilor adiacente si a mansardelor;
- proectarea complexelor complexelor sociale si de agrement;
- proectarea complexelor locative;
- proectarea cladirilor administrative si de birouri;
- proectarea complexelor de srvicii de autodeservire, auto spalatorii si parcari;
- proectarea al altor obiecte du destinatie industriala si civica.

Compartimentele de baza a proiectului:

Plan general (PG)- Amplasare si implantarea cladirii pe teren, amplasarea infrastructurii, acceselor la cladire. Solutionarea canalizarii precipitatiilor de pe teren si a volumului a lucrarilor de excavare.

Compartimentul arhitectural (SA)-  este un complect de documentatie de proect, care ofera informatie la proectarea cladirii etaj dupa etaj, a fasadelor ei, a deciziilor de finisare si coloristice in conformitate cu cerintele economice, functionale, ingeneresti, antiincendiare, sanitaro-epidemiologice, ecologice, arhitectural-estetice si altele.

Compartimentul constructiv (R)- calculul carcasei cladirii sau a constructiei, selectionarea materialelor pentru constructiile portante in scopul optimizarii si minimizarii cheltuelilor financiare pastrind in acelas timp calitatea. La crearea carcasei cladirii sau a contructiei se ia in consideratie factorii tipici pentru terenul dat: presenta seismicitatii, zona climatica, zona vinturilor, si situatia inginerico-geologica a terenului.

Asigurarea inginereasca- calculul necesitatilor in alimentare acu apa calda si rece, gaz natural, aflux de aer curat, canalizare, alimentare in electicitate si altele; pe baza solutionarii de volum si planificare, eliberat de arhitector in conformitate cu cerintele economice, functionale, ingeneresti, antiincendiare, sanitaro-epidemiologice, ecologice si arhitectural-estetice fata de obiect. Proectarea sistemelor ingeneresti: incalzire, ventilatie, alimentare cu apa, canalizare, alimentare cu energie electrica, asigurarea retelelor cu intensitate eléctrica joasa: telefonizare, signalizatie de securitate si incendiara, televiziune si altele, selectionarea utilajului corespunzator.


* Pentru obiectele de dimensiuni importante si pentru cladirile in reconstructive volumul proectului de executie se mareste in mod considerabil.

Publicity1 Publicity1

Cele mai bune proiecte:

Best work image
129 m.p. A32
Proiectare: 541.8 €
Construcţie: 28380 €

Best work image
216 m.p. C62
Proiectare: 756 €
Construcţie: 45360 €

Best work image
84 m.p. A35
Proiectare: 500 €
Construcţie: 21000 €

Best work image
123 m.p. A29
Proiectare: 516.6 €
Construcţie: 30750 €